Dla Węgrów np. nie jest problemem zrobienie kłowej skrzyni czy szpery do Łady czy Fiata w ludzkich pieniądzach, np. firma Dogbox:
mówisz o ludzkich pieniądzach, tak przejrzałem ich strone i w sumie żadnej ceny nie widziałem, orientujesz się o jakich kosztach mówimy ?
No i wlasnie zawsze schodzi to do jednego sedna sprawy , ktos cos slyszal od kogos,,cos widzial,cos do niema,a nie ma zadnych konkretnych informacji potwierdzajacych.
Przewagam bmw w tym wypadku jest gigantyczna.W przypadku e30 wchodze na allegro zamawiam co chce i przychodzi mi do domu w normalnych pieniadzach .
A w przypadku poloneza jest lipa nic nie ma ,wszystko trzeba robic dorabiac przerabiac,albo wydac kwoty rzedu 20 tys na skrzynie,7 szpera, szukac pytac ,jedni wiedza ale nie powiedza,zadnych informacji gdzie co jak.
Do wszystkiego trzeba dochodzic samemu i dlatego nikt nie chce sie dzelic swoja wiedza ,sam eksperymentowalem przez 2 lata i teraz tez juz jestem madrzejszy o rozne rzeczy i inaczej bym zrobil to czy owo na chwile obecna. Dlatego nastepny polonez jakiego zrobie to bedzie juz naprawde cos dobrego.