0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Miałem cos takiego w poldku 15 lat temu. Seryjne spryskiwacze na zwykłej pompce niewiele dają. Czysty bajer.
Cytat: OLO w Październik 18, 2021, 10:07:40 amMiałem cos takiego w poldku 15 lat temu. Seryjne spryskiwacze na zwykłej pompce niewiele dają. Czysty bajer.Myślę że da radę moje auto wyjechało jako plus więc w zbiorniczku jest fabrycznie wytłoczka na 2 taki sam jak fabryczny spryskiwacz więc zepnę to bez wycieraczek na osobnej instalacji i na spryskach od Cinquecento 3 dyszowych od razu chyba kupię czujnik od płynu od BMW i ożywię kontrolkę o za niskim poziomie płynu niestety na efekty pracy muszę poczekać bo załatwiłem sobie kciuka piłą szablastą i nic lewą ręką nie jestem w stanie przy aucie robić bo szwy rwą
czyli lepiej moczy przednią szybę?
Od jakiego samochodu, są takie same spinki boczków drzwiowych jak w polonezie? Znalazłem z fiata uno, ale nie jestem pewien czy będą takie same.
Popełniłem kolejny raz straszliwą zbrodnię, zacząłem montować w 126p 1988 kolegi z przebiegiem 29kkm nanopleks zamiast aparatu stykowego
Parę tygodni temu kupiłem sobie plusa na boszu za 400 zł.
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.