to moze inaczej, co wam daje to ze auto jedzie ~10km/h wiecej niz inne? klocicie sie a nie macie o co.. moj wiecej jak 130 nie pojedzie, no bo i po co? :lol:
A kto się kłóci? Ja tylko podałem osi?gi swojego poldka. My?lisz że tak nim jeżdże? Szczerze mówi?ć to jeżdzę jak dziadek, do 90km/h. Przecież w Polsce więcej się nie da :smile: . Poza tym szkoda mi wozu i kasy na benzynę.
Kiedy?, jak byłem jeszcze głupszy niż teraz (tak, to możliwe) to pokazywałem kumplom jaki to polonez jest dobry, bo oczywi?cie mieli jakie? problemy z tym. Pierwsza legalna przejażdżka, odebrane prawo jazdy z urzędu, wyjazd do szkoły. Wsiadajcie przyjaciele podrzuce was na dworzec, ale najpierw wam pokaże co potrafi taki "złom". 4 osobniki płci brzydkiej, drugi bieg co? ok 90km/h, 3 - ok. 130km/h, 4 - równiutko 155km/h. Wtedy padło pytanie z mojej strony czy mam wrzucić 5 (oczywi?cie wiedziałem, że wtedy poldek i tak ani grama więcej, ale oni o tym nie wiedzieli). Oni wspólnie NIE, bo zakręt chyba będzie. Oczywi?cie pó?niej był zawrót na ręcznym, a jak inaczej. Od tego czasu nie usłyszałem złego słowa o Polonezie.