Autor Wątek: stosunek "waszych" KOBIET do waszego autka??  (Przeczytany 51620 razy)

stosunek "waszych" KOBIET do waszego autka??
« Odpowiedź #260 dnia: Październik 18, 2010, 18:00:20 pm »

Vlido

• Gość
Chyba że tak  :wink:

« Odpowiedź #261 dnia: Październik 24, 2010, 11:49:11 am »

baasia

• Gość
dziwne ja tu rzeczy czytam o kobietach :) sama jestem babeczką jeżdżącą poldasem ;) mam go długo jestem zadowolona a co o mnie myślą inni kierowcy mam głęboko w d... nigdy w życiu go nie zamienię na inne auto !!

« Odpowiedź #262 dnia: Listopad 14, 2010, 22:43:17 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Dziewczynie mojego kolegi- nie cierpię jej, jest głupia, nosi tapetę na twarzy i podczas gwałtownego hamowania prawie wyleciała przez przednią szybę bo nie zapięła pasów, nie przeszkadza to że on przeważnie jeździ rdzewiejącą Daewoo Nexią swojego dziadka ale jak chciał kupić własny samochód i dowiedziała się że ma to być Polonez to zaczęła mu grozić że go rzuci. :lol:
Paskuda miała szczęście że jego ojciec nie chciał oddać mu jego pieniędzy dopóki kolega z Poloneza nie zrezygnował bo zdecydowanie stwierdził że jej pogróżki go nie powstrzymają.
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E

« Odpowiedź #263 dnia: Listopad 20, 2010, 11:02:28 am »

Offline Piotr_T

• Sympatyk
    • Audi A6 C6
Cytuj (zaznaczone)
Paskuda miała szczęście że jego ojciec nie chciał oddać mu jego pieniędzy dopóki kolega z Poloneza nie zrezygnował bo zdecydowanie stwierdził że jej pogróżki go nie powstrzymają.

Bo owinęła sobie jego ojca wokoł palca.
Caro Plus 1.6 GLI --> 1.4 GTI 74U - był
Caro Plus 1.4 GTI 23E - był ;(
Audi A6 C6 - tatusiowóz

« Odpowiedź #264 dnia: Listopad 20, 2010, 11:23:16 am »

Offline Grzech#1938

• Klubowicz
    • GSI, GLI, GLE
Cytat z opisu: "SPRZEDAJE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z POWODU ŻONY którą nie rozumie mojej pasji do FSO".

Bez komentarza...

Link do ogłoszenia.
Mój system to linux: https://www.opensuse.org/#Leap

« Odpowiedź #265 dnia: Listopad 20, 2010, 13:18:19 pm »

Offline Grizli

• Sympatyk
    • Polonez
Moja to by chciała żeby jej takiego kupić:)

« Odpowiedź #266 dnia: Listopad 20, 2010, 13:38:07 pm »

Offline Bogdan611

• Sympatyk
  • Polonez Caro 1.6 GLi 96'
Sąsiad chciał z ostatnio kupić Poloneza,ale żona mu zabroniła kupować"wynalazki"bo musi być"zachodnie"tak najlepiej...............od 500-1200zł :lol:
Poloneza chwalić nie trzeba,bo by to było jak wlewanie wody do morza.
OSTERZEGAM PRZED ZLODZIEJSKIMI PRAKYTKAMI T-MOBILE
Pożyczki bez Bik-u,teren Częstochowy zapraszam 797-603-075 lub PW

« Odpowiedź #267 dnia: Listopad 20, 2010, 13:51:27 pm »

Offline Grzech#1938

• Klubowicz
    • GSI, GLI, GLE
Powiem szczerze, że ja w ogóle nie rozumiem zwrotu "żona mi/mu zabroniła".  :shock: Jest dla mnie totalnie niepojęty.

« Odpowiedź #268 dnia: Listopad 20, 2010, 15:20:02 pm »

Offline Grizli

• Sympatyk
    • Polonez
Też nie rozumiem jak można być tak pod pantoflem.Najwięcej do powiedzenia o polonezach zawsze mają Ci którzy z nimi w życiu nie mieli do czynienia.Mojego minusa też zakupiłem od kolegi któremu żona i teść kazali sprzedać bo wstyd żeby na placu poloneza parkować.

« Odpowiedź #269 dnia: Listopad 20, 2010, 15:32:31 pm »

Jarecki

• Gość
a moja zona sie cieszy ze nie pije wody z kolesiami nie wiadomego pochodzenia ze nie znikam na imprezki i ze wie ze jak mnie nie ma w domu to jestem 10 metrow od niego i juz cos kombinuje przy swoim jak to ona powiada "mirafiori" a moj syn tez wie co dobre ( wiek 2 i pol roku ) przy wyborze suzuki dziadka panda zony czy poldoford zawsze bierze fotelik "pod pacha" i smaruje do poldzera i to jest piekne

« Odpowiedź #270 dnia: Listopad 20, 2010, 16:09:31 pm »

Jarecki

• Gość
bylem tworca  zdazylo sie ze bylo atu ze zdechlym 1.6 prawie za free a wioche obok byl sobie poldoford w stanie tragicznym ale tez za psi grosz
tak wiec powstal pomysl swap i tak sie zaczelo
z powodu chronicznego braku kasy(czyli jak kazdy w pl) dlubalem sie z nim jakies 7 miechow ale smiga i wciaz sa poprawki wprowadzane teraz przymiezam sie do blacharki

« Odpowiedź #271 dnia: Listopad 20, 2010, 16:11:34 pm »

knrdlvn

• Gość
Politowanie i niechęć wzbudzają we mnie ludzie, którzy przejmują się zdaniem innych osób do tego stopnia że gotowi są komplikować sobie życie byle tylko "pokazać się". Mając do wyboru dobrego Poloneza i zachodni szrot wybierze to drugie. Co z tego że prawie dwudziestoletnie audi, wiadro szpachli i nie wiadomo kiedy się rozleci. Ważniejsze że jest zachodnia fura, kumple nie będą się śmiali a lachony w koło to wogóle będą posikane z wrażenia. Albo lepiej: wozidło prawie nówka bo dziesięcioletni anglik, co tam że nie wiadomo przez jakiego matoła przekładany i że kredytu na trzy lata a na części i ON już $$ brakuje  :lol:   Tak jakby spora część społeczeństwa to byli zakompleksieni debile....

Żeby nie było OT, moje ładniejsze pół lubi jeździć Polonezem. Nawet na początku naszej znajomości nazwała Carówkę "Ryczard" na część wyjącego mostu :)

« Odpowiedź #272 dnia: Listopad 20, 2010, 20:03:11 pm »

Offline ARTUROO

• Sympatyk
    • audi 80 b4 2,3 , seat alhambra 1,8 20vt , honda cbr 600f
mało kto rozumie jaką pasją jest polonez ja mam seata. Oczywiście jeżdzi nim żona, może jest szybszy, wygodniejszy, ale nie jade nim tak przyjemnie jak swoim atu. Gdzie nim nie pojade to każdy sie obejrzy, albo ludzie pytają sie co to za marka he ja zawsze mówie , że dodge  :P No i ta satysfakcja, że mam idealnie zadbane auto :) bezcenne

« Odpowiedź #273 dnia: Listopad 20, 2010, 20:18:19 pm »

Offline Grzech#1938

• Klubowicz
    • GSI, GLI, GLE
W mojej okolicy Polonez jest zwyczajnym autem do jeżdżenia. Na osiedlu stoją różne dość drogie auta jak np Cayenne czy Volvo XC90 i stoją Polonezy. W promieniu 200m jest ich co najmniej 3 (nie licząc moich) są też 125p używane codziennie do normalnej jazdy.

« Odpowiedź #274 dnia: Listopad 20, 2010, 20:45:36 pm »

Offline banned

• Sympatyk
Cytat: "Grzech#1938"
Powiem szczerze, że ja w ogóle nie rozumiem zwrotu "żona mi/mu zabroniła". :shock: Jest dla mnie totalnie niepojęty.

I przynosi złe skutki. Wg. PUA kiedy mężczyzna się stara to kobieta zaczyna to wykorzystywać i jednocześnie przestaje się o niego starać czy w ogóle nim interesować.
Osiągi samochodów FSO fabrycznie mierzone z 5 osobami i 50kg bagażu na pokładzie.
Kupię części nadwozia Polonez Plus kolor 44E

« Odpowiedź #275 dnia: Listopad 21, 2010, 00:04:37 am »

Offline GRAND

• Nowicjusz
Cytat: "gerfur"
I przynosi złe skutki. Wg. PUA kiedy mężczyzna się stara to kobieta zaczyna to wykorzystywać i jednocześnie przestaje się o niego starać czy w ogóle nim interesować.

Dać mu wódki, dobrze gada! :D
Moja "eks" próbowała mną dyrygować, a przy okazji zerwania ze mną jako jeden z argumentów podała: "... i w dodatku jeździsz polonezem". No ku_wa mać, ręce opadają. Uwielbiam swojego polda - na Nim się wszystkiego nauczyłem - jazdy, przetrwaliśmy pierwszą zimę, pierwsze uszkodzenie (oby ostatnie - koleś mi o błotnik zaczepił), pierwsza naprawa jaką sam wykonałem też była na moim Polonezie, a tu byle pi*$# mówi, że to badziew?!  

Teraz jak ją zacząłem olewać to głos odzyskała, ale pies ją trącał. Polonez zawsze był ze mną na dobre i złe. :mrgreen:

« Odpowiedź #276 dnia: Listopad 21, 2010, 17:02:21 pm »

Offline BARTEK1925

• Sympatyk
  • 000086
    • Laguna I kombi 1.8 + sekwencja 2000 r.
Cytat: "Mateusz"
"... i w dodatku jeździsz polonezem"
a ja gdybym znalazł się w takiej sytuacji, to odpowiedział bym mało uprzejmie i po staropolsku: "SPIER$%&AJ".
Paździoch 2.0 OHC ford 1990 r - 2003/2016 r. auto odjechało 14.05.2016 do nowego domu.
A codziennie granatowe Mondeo kombi MK1 1.6 + LPG - zwany też czołgiem-sprzedany wrzesień 2017
Obecnie: Laguna 2000 r. kombi 1.8 + sekwencja
             Berlingo 2008 r. I lift 1.6 + sekwencja

« Odpowiedź #277 dnia: Listopad 21, 2010, 17:51:07 pm »

Offline Piotr_T

• Sympatyk
    • Audi A6 C6
A mi zona zabrania.......sprzedawać poloneza bo już go polubiła i nie chce innego(nie ma prawka). Wygodnie jej się jeździ polonezem.
Caro Plus 1.6 GLI --> 1.4 GTI 74U - był
Caro Plus 1.4 GTI 23E - był ;(
Audi A6 C6 - tatusiowóz

« Odpowiedź #278 dnia: Listopad 21, 2010, 18:15:55 pm »

Offline matucha

• Sympatyk
    • Caro '96
    • http://www.osp.piaski-wlkp.pl
Cytat z opisu: "SPRZEDAJE TYLKO I WYŁĄCZNIE Z POWODU ŻONY którą nie rozumie mojej pasji do FSO".

Bez komentarza...

Link do ogłoszenia.

Przecież to sprzedaje mktuningcar - taki miał nick u nas  :mrgreen:
Ktoś, kto zaprojektował Poloneza, wiedział, że się kiedyś urodzimy...

Polonez Caro 1,6 GLI LPG, Polonez KOMBI 1,6 MPI LPG & Dacia Sandero Stepway 1,6MPI LPG
Lublin 3 KOMBI 2,4TD & Renault KANGOO Fairway 1,5 DCI Privilege ;)

« Odpowiedź #279 dnia: Listopad 21, 2010, 18:18:06 pm »

Offline mirekpsary

• Sympatyk
  • Jo jest Jo!
    • PoldoFord 2.0 '91 - Tayniak
    • http://www.bruk-miko.psary.net.pl
Cytat: "matucha#1931"

Bez komentarza...

Link do ogłoszenia.

Przecież to sprzedaje mktuningcar - taki miał nick u nas  :mrgreen:

dokładnie,taki niby wygadany chłopak-a żony się boi!
''W życiu piękne są tylko chwile"

tel.603476262

www.bruk-miko.psary.net.pl