Cytat: Excalibur#1937 w Marzec 05, 2011, 21:38:12 pmNiestety - prócz hałasu stwierdzam ogromne problemy z odpaleniem auta na PB - świece nowe, kable nowe, paliwo jest a dziad nie ma ochoty gadać. A jak już zagada to pracuje pół silnika. Za to na gazie - igła - równiutko, idealnie. Czyżby pompa niedomagała? Jego fochy zaczynają mnie już drażnić...EX jaką metodą jeździsz ? Metodą pełnego zbiornika ? czy jak Ci się naleje?Jeśli tą drugą metodę stosujesz to prawdopodobnie są teraz tego skutki.! Paliwo do bani[woda lubo inne syfy]
Niestety - prócz hałasu stwierdzam ogromne problemy z odpaleniem auta na PB - świece nowe, kable nowe, paliwo jest a dziad nie ma ochoty gadać. A jak już zagada to pracuje pół silnika. Za to na gazie - igła - równiutko, idealnie. Czyżby pompa niedomagała? Jego fochy zaczynają mnie już drażnić...
Odbyłem ostatnią jazdę i spadam prawie na miesiąc na szkolenie do Szczecina. Poldas umyty i wyglancowany będzie czekał aż wrócę. Chociaż mam nadzieję że uda mi się wrócić jakimś nowym nabytkiem. Może jakiegoś fajnego roverka mi się uda nabyć w końcu duże miasto to i polonezów nie brak :D
GAZ rzadzi ,GAZ radzi ,GAZ nigdy was nie zdradzi :twisted:
pozbyłem się upierdliwego zjawiska w plusach jakim jest niechęć do zgaśniecia po wyjęciu kluczyka w bardzo prosty sposób za 40gr.
Czy przez nieustawioną zbieżność może ściągać lekko na prawo? Uśmiech Naprawdę lekko, na kierownicy zero luzu.
może. A powietrze w kołach jest? Język