A nie lepiej było tak jak u mnie? Jak dla mnie bardziej poręcznie 

W plusie przeciez siedza tam przyciski od awaryjnych, przeciwmglowe tylne, przednie i ogrzewanie tylnej szyby
Panie kolego,to zdjęcie miałem dane w temacie o sterowaniu nagrzewnicą i dlatego te dwa przyciski są zaznaczone.

One są do klapek nagrzewnicy i do zaworu płynu,bo mam deskę z plusa i tak rozwiązałem sterowanie na siłowniczkach do centralnego.

Chodziło mi o te dwie ramki pod mieszkiem nad zapalniczką i "śmietnikiem" To są ramki z minusa i jest tam miejsce na 4 przełączniki hebelkowe.

Dodatkowo z prawej strony lewarka są następne 2 miejsca wolne

O mamo, a od czego ta cała klawiszologia?
u góry już wyjaśniłem,a dodatkowo w miejscu plusowego sterowania nagrzewnicą są orginalne minusowe przełączniki od awaryjnych,wenta nagrzewnicy,wycieraczki i psikacza tylnej szyby i przeciwmgłowego tylnego.W tym wolnym miejscu jest teraz włącznik wzmacniacza,a pod mieszkiem z prawej strony włączanie dodatkowych głośników.W sumie z tyłu mam 6 sztuk

Co tu jest tandetne?Na daną chwilę,to było najlepsze rozwiązanie.Kiedyś sobie przełożę nagrzewnicę z plusa i będzie "nietandetnie" jak tak Cię to razi
Ciekawe jakbyś rozwiązał sterowanie klapkami minusowej nagrzewnicy przy plusowej desce,co?Dyndały się te "linki" i nie było co z nimi zrobić.Jakbyś zobaczył na żywo jak to działa,to byś nic nie mówił