Co do tego, to nie szpachla. Fabryczna izolacja i podkład.[]
Przem te 1.8 wstawiłeś z tego orginalnego atu 1.8?
To tylko odprężone VVC.
Widziałem kilkanaście razy Atu na żywo, kawał dobrej roboty, czekać na nowy sezon jak wyjedzie na drogi :D
Cytat: Tomasz. w Listopad 07, 2013, 18:36:52 pmWidziałem kilkanaście razy Atu na żywo, kawał dobrej roboty, czekać na nowy sezon jak wyjedzie na drogi :DPo co czekać jak jutro pod fabryką będzie :D
Jak jechałbym maluchem to bym Cię zabrał
Jedyna rzecz jaką bym do niego dorzucił to spojler na tylna klape
Ale poważnie się pytam Można gdzieś taką kupić, dorobić? Jaki koszt?Na forum znalazłem też fotkę naklejki 1.8 GTI 16V na niebieskim atu.
Cytat: kasztan_1994 w Wrzesień 14, 2014, 11:03:52 amAle poważnie się pytam Można gdzieś taką kupić, dorobić? Jaki koszt?Na forum znalazłem też fotkę naklejki 1.8 GTI 16V na niebieskim atu. chyba wyraził się jasno że u Niego , Przem to gość konkretny i poważny, więc żartów sobie nie robi.
Cytat: mruk1313 w Wrzesień 14, 2014, 11:08:56 amCytat: kasztan_1994 w Wrzesień 14, 2014, 11:03:52 amAle poważnie się pytam Można gdzieś taką kupić, dorobić? Jaki koszt?Na forum znalazłem też fotkę naklejki 1.8 GTI 16V na niebieskim atu. chyba wyraził się jasno że u Niego , Przem to gość konkretny i poważny, więc żartów sobie nie robi.A no to przepraszam. Jaki koszt takiej naklejki?