Co ty pleciesz.. Opel tak samo wygląda jak Audi czy bmw?Polonez też wyglądał identycznie jak puszka czyli Łada , fiat 125p albo beczka?Niby to samo a inne ;D
Napisałem,że prawie wszystkie.Nie ma sensu wchodzić w dyskusje nad nowymi autami,bo to już i tak nie to samo,co 10-15 lat temu.Ja wiem,że bmw różni się od opla,czy audi bo nie wyglądają tak samo,w sensie kropka w kropkę tylko z innym znaczkiem, ale mimo wszystko coraz więcej podobnych wynalazków jeździ,bo widocznie brak im już pomysłów co do wyglądu.Zresztą,ogólnie temat nowych aut mało mnie obchodzi bo, nie ma co ukrywać, nie stać mnie, a jak mnie nie stać,to lepiej się nie wypowiadać.Z obecnie produkowanych aut pewnie tylko z 10 modeli by mi się spodobało (mowa o wyglądzie zewnętrznym) bo strasznie to wszystko jest obecnie udziwnione,żeby nie powiedzieć brzydkie,ale to tylko gust,a każdy ma swój.Wczoraj widziałem jakąś całkiem fajną mazdę na warszawskich numerach,wyglądała na nową,ale jaki model,to nie wiem.Całkiem porządnie wyglądała z zewnątrz,po prostu nie była zbytnio udziwniona jakimiś wymyślnymi przetłoczeniami itp. Takie np. bmw też jeszcze w większości zachowało jako taki normalny wygląd,z tego co widzę.
A ten polonez,gdyby był produkowany,to i tak byłby dla większości z nas nieosiągalny,bo pewnie kosztował by "parę groszy". Swoją drogą,to chyba tak jak dawniej,kiedy to ludzie czekali kupę czasu na nowego poldka i musieli ciułać kasę.