Mogę:

Po bliższym obcowaniu z tym pojazdem mogę też cokolwiek o nim powiedzieć, więc tak, pod względem mechanicznym wygląda na to, że nie jest najgorzej, most nie wyje, skrzynia i silnik pracują ok, heble, zawieszenie niczego sobie, jedyne co na już do roboty to wał i tuleje w resorach, natomiast blacharka... agonia po prostu zajeżdżony na dziesiątą stronę progów praktycznie brak, nadkola też kiepsko, doły tylnych błotników też praktycznie nie istnieją, krótko mówiąc nosi ślady bycia typowym wołem roboczym, co ciekawe pas przedni całkiem zdrowy, wnętrze niczego sobie, nagrzewnica niestety calsonic (a bardziej przyzwyczaiłem się do tej na podciśnienie

) gra tylko jeden głośnik, licznik działa jak chce, fotel kierowcy tradycyjnie - denat - reszta w miarę ok, samochód był wyposażony w auto alarm i centralny zamek, który o dziwo chodzi, poza tym klasyka mikroklocek wariuje, przekaźniki od świateł prawdopodobnie też już siadają bo napięcie na wtyczce od reflektorów wynosi ok. 10V, przez co światła świecą na żółto...