sugerowales, ze KAŻDY popelnil by taki sam blad - zgodnie z powiedzeniem, ze teraz to kazdy glupi jest madry ,odrzucajac w mozliwosc, ze niektorzy sa po prostu madrzy przed twoja szkodą,
No, nie mogę...

Nauczysz ty się w końcu czytać ze zrozumieniem, czy nie, bo pieprzysz takie głupoty, że aż głowa boli. W którym miejscu sugerowałem, że każdy? Dałem tylko do zrozumienia, czego oczekiwać, gdyby ktoś miał wątpliwości. I nie wnikam, kto jest mądry przed moją szkodą, a kto udaje mądrego po mojej szkodzie, bo kto czyta twój bełkot, sam wyciągnie odpowiednie wnioski. I żeby było jasne - pewnie i tak jak zwykle "wiesz lepiej" i raczej niewiele zrozumiesz z tego, co zaraz napiszę, ale - tego przypadku w ogóle nie rozpatruję w kategoriach szkody, bo tak czy inaczej, musiałem zamówić te podpory. Nie wiedziałem tylko, czego dokładnie oczekiwać. W ogóle niepotrzebnie podejmowałem dyskusję z tobą, bo wszystko wyjaśniłem w poście #1781, ale zapytałeś, więc odpowiedziałem - no i gównoburza gotowa. Ja, kiedy pytam, oczekuję odpowiedzi, więc sam też chętnie i bez szydery dzielę się przynajmniej tą wiedzą, którą posiadam. Każdy ma prawo czegoś nie wiedzieć, a jesteśmy tutaj podobno po to, by się nawzajem wspierać, chociaż coraz częściej dopadają mnie wątpliwości co do tego...
Ja jak kupowałem od razu wiedziałem co i jak
Takie masz u siebie? Czyli jednak nie do końca deklarowana przez ciebie fabryka, bo skrajnymi otworami dość wyraźnie się różni od fabrycznej podpory...
Inne reperaturki karoserii też kupuje się jako jedna wytłoczka a nie zgrzewane z kilku elementów np. poszycie drzwi z dolną rynienką itd.
Jeszcze nie widziałem stopnia kabiny lublina innego niż zgrzewany z kawałków, nawet na półce w sklepie. Mało tego - taki nowszego typu ma również nagrzane blaszki do mocowania plastiku, więc nie zawsze jest do końca tak, że tylko gięcie, wytłaczanie i dziurkowanie. Innych narzędzi podczas produkcji blacharki też się używa. Dlatego po cichu i nieśmiało liczyłem na ten dwuteownik. Może niekoniecznie od razu zgrzany z dwóch ceowników, bo są i prostsze sposoby.