Wygląda w porządku. Gdyby nie to, że mam oryginalnego plusa z klimą, to robiłbym właśnie tak, na oryginalnych komponentach z rovera, bo to najłatwiej, a tylko potem kwestia dorobienia przewodów, ale tak, to zrobiłem tak, żeby nic nie przerabiać z oryginału i w razie czego, można wracać do GSI, ale póki poldek jest w moim posiadaniu, to raczej GSI w tej budzie nie zagości. Nie liczę niespodziewanych losowych przypadków (odpukać) A poza tym, powiedzmy sobie prawdę, rover, to rover, inny kultura pracy, inna jazda i ten dźwięk. Strasznie mi tego brakowało.
Dawid kompletuj sobie w międzyczasie potrzebne graty, bo tego tak szybko od reki nie dostaniesz. Niby masz minusa, to teoretycznie łatwiej tam coś pod deska innego upchnąć, ale pozostałe podzespoły i tak pewnie trzeba kombinować. Najprościej dostać osprzęt do silnika. Niech przybywa tych roverów z klima i wspomą, bo fabryka tego nie zrobiła, wiec my musimy. ja tam jestem bardzo zadowolony. Chodziło mi to dłuższy czas po głowie i gdyby nie wywalona uszczelka w GSI, to nadal by tylko chodziło.