Cytat: Tales w Lipiec 27, 2026, 12:14:05 pmBiorąc pod uwagę że większość Polonezów jest już używana wyłącznie sezonowo-weekendowo to te 10 tys km starczy na kilka lat Ja się w maju 2025 przesiadłem na poloneza i jeżdżę dzień w dzień:) także 10kkm już zrobione.Tego mam od 11 lat i przejechałem nim przez ostatni rok 4 więcej km niż przez pozostałe 10 lat.Kolejnym poldkiem byłem w piątek na przeglądzie 125km przez rok... przez 9 lat jakieś 2kkm
Biorąc pod uwagę że większość Polonezów jest już używana wyłącznie sezonowo-weekendowo to te 10 tys km starczy na kilka lat
Przegub elastyczny postanowił się rozerwać na ekspresówce po 26 latach i 165kkm powiedzcie mi co kupić żeby nie rozleciało się za chwile.Pacjent caro plus
Cytat: Grizli w Lipiec 27, 2026, 11:26:02 amPrzegub elastyczny postanowił się rozerwać na ekspresówce po 26 latach i 165kkm powiedzcie mi co kupić żeby nie rozleciało się za chwile.Pacjent caro plusCiężko doradzić, bo teraz wszystkie te eko gumy mają mieszanke do dupy, u siebie w daily roverze mam od 7 lat zamontowany z nivy, ten taki kanciasty i zero zużycia jak narazie, u znajomego 2 lata temu w roverze założylismy najtanszego impergoma made in turkey z allegro za 5 dych i też służy bez problemu.
BRT to 1 montaż, a pudełko łady to badziewie wewnątrz. Zamówiłem poduszki silnika i takie i takie z ciekawości i ładowskie były dramatyczne i krzywe.
Cytat: diodalodz w Wczoraj o 12:48:49BRT to 1 montaż, a pudełko łady to badziewie wewnątrz. Zamówiłem poduszki silnika i takie i takie z ciekawości i ładowskie były dramatyczne i krzywe. nie wygląda tak źle