blos nie nadaje sie do silnika doladowanego i kazdy kto rozumie zasade dzialania blosa o tym wie
Jaśnieoświecony KGB, jakbyś mógł przelać choć część posiadanej przez siebie wiedzy na te ciemne masy ludu kombinującego miast i wsi.
wlasnie przelalem, wiec skad ten apel,
oczywiscie pomylilem sie, bo nie wystarczy zrozumiec zasade dzialania blosa ,ale trzeba jeszcze zrozumiec zasade dzialania doladowania,
szczegolami nie musze sie dzielic, wiec tego nie bede czynil,
kiedys produkowalem sie na forum i co mi z tego przyszlo ? ciemne masy ludu wsi odpowiedzialne za forum podziekowaly mi sobie znanymi sposobami,
odpowiedz otrzymales, mozesz wierzyc lub nie, dochodzic samemu lub snuc teorie, próbowac lub porzucic pomysl ,
JA mam to gleboko i zostawie przed snem w krolestwie zycia
[ Dodano: 2009-08-03, 22:22 ]wybaczcie,ale turbo i lpg? wogóle jak to brzmi :mrgreen: ...
pięknie
w takim razie proponuje wizyte u laryngologa ,byłem,jestem i będę przeciwnikiem LPG,bo wszystkie auta z jakimi miałem/mam stycznosc ktore jezdza na tym "paliwie" mają jakis problem, niektore nie są serwisowane,inne są, nie bede wymieniał bo jest/było ich dziesiątki.
a lepiej brzmi turbo i ropa ? ,a moze benzyna bez turbo ?
pojezdzilem dzis troche tym turbo i lpg i stwierdzam ,ze syczy tak samo jak na benzynie,
z pewnoscia wielu twoich znajomych i oczywiscie ty masz ciagle problem z krzyzakami - czy to oznacza ,ze krzyzak jest zlym wynalazkiem ?