Jak ktoś jest lewy to w Polonezie też sam nie podłączy i musi zapłacić.
zgadza sie, jedynie odnioslem sie do ceny obu rozwiazan, ktore wcale nie roznia sie za bardzo
Jest cerata, ale nie wiem co ona ma osłaniać. Raczej tapicerkę, bo montowana jest od strony "samochodu" i mechanizmów nie zakryje. Ona maskuje otwory w drzwiach.
A ta cerata w Polonezie to jest raczej tylko po to, żeby dykta boczku się nie zamoczyła... 
u mnie solidnie upackana towotem z mechanizmu szyb jest upackana, wiec sam mechanizm zakrywa,
ale faktycznie sluzy glownie do oslony boczka ,dlatego dalem odpowienia emotikonke
Może w niektórych klasach ludzie i tak nie brudzą sobie rąk sprawdzaniem oleju.
w ktorych klasach ? piatej podstawówki ,trzeciej gimnazjum ? nie czekaj, oni samochodu nie maja, to na pewno sobie rak nie brudza - pelna racja,
dopiero w trzeciej klasie szkoly sredniej robia PJ
tylko co do tego maja bachory z 500+ uczeszczajace do szkół ?
Na Ciebie zawsze można liczyć. Miałem na myśli kombajny Claas, a nie wiedziałem jak napisać. Tam tez nie ma bagnetów.
zgrabnie wybrnales, jednak obaj wiemy o co chodzilo nam obu - radze pilnowac, by wybujale ego nie przekroczylo granicy z faszyzmem, utrata czlowieczenstwa nie przynosi zadnych korzysci dla czlowieka
Tam też bagażnik otwierany jest z pilota lub z "przycisku" w tylnej klapie sterującego siłownikiem.
w Kappie tez jest przycisk w schowku i szczerze muwiac to szlag mnie trafial,gdy cos przy niej robilem z odlaczonym aku,
ale to da sie przezyc w takim aucie, za to w malym miejskim jest niedopuszczalne - wiem,bo w dajhajsu bagaznik z kluczyka tylko i zakupy na tylne siedzenie laduje (a to wersja 3D ,musze pomyslec o silowniku,bo sterownik centralnego ma opcje bagaznika)
co do bagnetow, to w Kappie jest bagnet i byl czujnik w misce - nie wiem co mierzyl i jak,bo nie chcacy go polamalem i zadna kontrolka,ani komunikat sie nie swiecily,
bagnet to niezbedne wyposazenie kazdego silnika czterosuwowego, umozliwia/ulatwia kontrole poziomu i wymiane oleju - zaden mechanik nie powie, ze jest inaczej