Kolego KGB dostałeś kolejne upomnienie jako że dotychczasowe ostrzeżenia nie dotarły do kolegi.
nie mogly dotrzec, poniewaz nikt o nich nie powiadamia ani recznie, ani automatycznie,
w innym temacie dziwiles sie,ze pisze o znikajacych postach - tez nie ma powiadomien na ten temat,
no ale dosc spraw formalnych, czas na indywidualne
będę za ostatecznym usunięciem ciebie z tego grona... Bocian.
przykro mi, ale w tej kwestii juz cie ubieglem, na co mam swiadkow,
poprostu jestem szykanowany na tym forum, a szykany plyna z samej gory i nie mowie o to tobie, bo ty pewnie nawet nie jestes w temacie
Jeszcze jedna osobista wycieczka do któregoś z forumowiczów
ciekawa sprawa, bo czy wycieczka osobista mozna nazwac sugestie,zeby dany osobnik nie wtykal nosa w nieswoje sprawy ?
a wtykal nos w MOJE SPRAWY ,wiec poczynil w moim kierunku WYCIECZKE OSOBISTA,
zwrocilem mu uwage w sposob kulturalny, blyskotliwy i jednoznaczny ,a ty to nazywasz wycieczka osobista ? w takim wypadku cisnie mi sie wycieczka osobista w twoja strone, ale jej nie uczynie, zeby nie bylo, ze wujek zly
zwracam tez uwage, ze klubowicz #1967 kazdym swoim postem czyni wycieczki osobiste w strone mojej osoby (patrz jego podpis,cytat pierwszy) ,na co zwracam uwage administracji OD 3 MIESIĘCY BEZSKUTECZNIE,
moze w walce z moimi tzw. "wycieczkami osobistymi" warto by bylo zwalczyc przyczyne, zamiast proboac zwalczac skutki i kazde moje slowo odbierac jako atak - takie slowo na niedziele
po przeczytaniu listu spal go, bo jest napisany widzialnym atramentem,
moze nawet zbyt rzucajacym sie w oczy i stawiajacym administracje w niezbyt przychylnym swietle,
nie jest moim zamiarem robic OT (ale oczywiscie, gdy bedziecie szukali powodu, to go znaleźliście) ,ale nei pisze na PW ,bo tak jak mozna nagrywac policjanta na sluzbie ,tak ty jestes moderatorem na sluzbie ,wiec przeciez nie ma tu nic do ukrycia