dlaczego nigdy o tym nie slyszalem? moze dlatego, ze sluchalem prezesa : "gdy bedzie rzadzil tusk to benzyna bedzie po 5 zlotych" - czekam na spelnienie tej obietnicy,
a moze to zwykle pierdoluchy, daj linka do filmiku, gdy rudy tak gada
Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem "miał mówić". Taki film nie istnieje, o czym raczej sam dobrze wiesz. To było na tych słynnych taśmach Wprost, a czy mówił, czy nie, to nie wiem, To była tylko ironia z mojej strony, bo jak nieraz tu pisałem, mam ich wszystkich głęboko w dupie.
https://wgospodarce.pl/informacje/14233-tusk-chcial-ceny-paliw-po-7-zl-prezes-orlenu-wyjasnia-slowa-tuskaa dlaczego na naszych, moze wystarczy wylaczyc socjal - a to zjawisko dalekie od mojej szyi
No i myślisz, że magicznie przybędzie ci od tego pieniędzy w portfelu? Daj ci Boże, żeby tak było.
a na czyje maja isc, skoro to oni ciagle rzadza i te podwyzki wdrazaja?
I kolejne czytanie bez zrozumienia. Oni rządzą, więc idzie na ich konto, chyba napisałemwyraźnie? Po zmianie rządu, jeśli będzie rządziła druga strona, będzie szło na ich konto, oczywiście jeśli będą to ich decyzje, a nie coś, co było zaklepane jeszcze przez poprzedników, bo są przecież rożne umowy długofalowe itp. Napisałem wyraźnie, że jest po wyborach i już sobie mogą robić, co chcą, a że jeszcze rządzą, to zdążą jeszcze narobić gnoju. A tamta druga zgraja, to zobaczymy, co zrobi, ale raczej żadnych cudów bym się nie spodziewał, bo ta cała banda tylko się regularnie zmienia na stołkach i nie wiem, co trzeba mieć na oczach, żeby tego nie widzieć.