Więc kiedy się to pojawiło, a raczej pojawiało stopniowo ( najpierw było cicho ale potem coraz głośniej - ten stukot ). Pojechałem wtedy na wymiane łożysk w obydwu kołach, wiem ze wyjmowali półosie i wbijali łożysko lub jakiś pierścień na gorąco. W każdym bądź razie to stukotanie nie ustąpiło. Teraz tucze się tak że masakra jak jade po dziurach, no nigdy tego nie miałem. mi to wygląda tak jakby mi się tukły półośki ( a szczególnie prawa ). Nie chce mi się głowić, jeżdzić po mechanikach i szukać od czego to bo i tak most wyje więc jest do wymiany. Ja jak kupiłem go 5 lat temu to się zapisąłem na to forum. W aucie jest już wszystko wymienione, tzn. Remont silnika zrobiony, teraz wymieniałem skrzynie biegów bo sie synchronizatory popsuły i od razu nowe sprzęgło, reflektory nowe bez hydro, no karoseria jest stara i most jedynie
[ Dodano: 14 Mar 2009 17:44 ]
Aha i jeszcze jak jade to karoseria wpada w takie lekkie drgania. Opony wywarzone, wał spr. krzyżaki nie są zatarte tak więc myśle że to też może być od tego tylnego mostu