Gadaj , gadaj zdrów nie jestem żadnym bajkopisarzem OBRSO , rarytas itd robię pod siebie i cześć
Nic z lublina nie będę montował a tak apropo skończyłem spawać panel i wstępnie taka opcja mi się podoba trochę będzie trzeba go poszpachlować podszlifować i w 1 miejscu troszkę poprawić ale jak na amatorskie spawanie plastiku bardzo fajnie mi to wyszło i fajnie to wygląda w środkowym panelu minusa . Jeszcze zastanawiam się czy po prawej stronie wycinać dziurę pod zapalniczkę czy zainwestować po prostu w rodzielacz a te miejsca zostawić po prostu na dodatkowe przełączniki do el szyb .
Przy okazji przypiłowałem troszkę od tyłu wejścia na przycisk el szyb po bokach żeby siadły przełączniki od BMW e36 które są o 3 mm szersze z tyłu przy pinach w porównaniu do polonezowych a z wyglądu są identyczne .
Tak wiem po boku jest szpara przy tunelu ale jest już na to pomysł spokojnie
Przy okazji przyszły ledy do stopa żeby zniwelować spadki napięcia . Przez co przy wciskaniu stopa nie przygasają liczniki . Bardzo jestem z nich zadowolony światło super przebija przez klosz , oraz troszkę jaśniej jest niż przy zwykłych żarówkach oraz jest szybsza reakcja zaświecenie się ich nie ma takiego efektu jak na zwykłej żarówce że rozjaśnia się tylko ciągle takim samym światłem świeci jak dla mnie mod na plus
.
Żeby nie było że same tarcze i klocki wymieniłem zakupiłem sobie przewody miedziane , końcówki i płyn . Przewody mi zagiął na prasie hydraulicznej znajomy za piwko a ja wziąłem się za wymianę jako że mój organizm działa jak żywy barometr i łeb miałem jak bym pił przez tydzień przez ten cholerny śnieg w okolicach Krakowa to wczoraj byłem tylko w stanie wymienić 1 stronę . Nowe miezianki + gumowy
Może dzisiaj wezmę się za 2 stronę .
Przy okazji mam pytanie chłopaki do was . W sumie mam całe z przodu zawieszenie w samochodzie do zrobienia od sworzni ,zbieżności po gumy . Jak wiadomo do poloneza ciężko o dobre części zawieszenia . Jakie firmy polecacie żeby wytrzymało to dłużej ? Oraz mam 2 pytanie bo jak wiadomo gumy teraz to robią takie że szkoda gadać może ktoś się wypowiedzieć o czerwonych pouliretanach ? Jak się na tym auto prowadzi i jak z wytrzymałością tego słyszałem że podobno dłużej wytrzymuje to od gum a jak z komfortem jazdy na takim czymś ?