Jak to na forach.. Jeden przekrzyczy drugiego hehe.
Otóż zakup mojego Caro nigdy nie wiązał się z czysta serią bo takim autkiem nie chce się pokazywać. Nie trawie poprostu seryjnej opcji.
Nawet w aucie codziennym z fotelikami dla dzieci mam założone springi Eibach Pro Kit

+ 18 calowa felgę.
Cięte springi a czemu nie skoro auto robi trasy niedzielne rzędu 20 kilometrów.
Co do tłumika to fakt w tych autach jest bardzo nisko.
Zapewne wywalę go i poleci prosta rurka. Zyskam jakieś tam centymetry.
Nie kupiłem po to aby śmigać nim dzień w dzień do roboty. A więc nic mi nie pęknie czy się nie urwie.
Co do jak wy piszecie będny pralki to jak wcześniej pisałem ja jestem na tak. Kiedyś były plany na Dare rs 16. Ale na szerokim Caro przy ich parametrach średnio mi sie to widzi jak tyle wystają.
No i też temat kasy. Nie mam jej tyle aby przeznaczyć na nowe Darki. Zrobiłem w nim tyle ile mogłem i takim nakładem jakim się udało.
Padło na 16 calową stal z Alfy Mito. 7j. Co do opon był plan na profil 195/45/16 ale patrząc jak ona się układała to postanowiłem dać właśnie profil 40.
Felgi maja et31 i poleci pewnie do tego z 5mm dystansu. Przy oponie 45 i obniżeniu mogła by dobić w błotnik i go uszkodzić gdyż jest bardziej na prosto.
Może zrobie przymiarke na 45 ale myślę ze będzie kolidowało.
Będzie wypiaskowana i polakierowana proszkowo na srebrno.
Czerwone Caro dałem jako poglądowe.
Mamy inne poglądy i wiem że z większością tu zgromadzonych się nigdy nie zgodzimy. Życie

Możecie pisać co tam myślicie bo po to jest forum. Każdy ma prawo pisać co myśli.